|
Právě je čtv zář 09, 2010 11:25 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
djw
|
Předmět příspěvku: Manuál pro správu závodů v Kalendáři Napsal: stř lis 21, 2007 2:42 pm |
|
 |
| Štamgast diskuze |
 |
|
|
Zde naleznete manuál pro vkládaní a editaci Vámi pořádaných závodů do kalendáře na stránkách Team Airspeed.
Možnost vkládaná závodů je podmíněna registrací na těchto stránkách a také přidělením administračních práv. [file name=kalendar_user_guide_v1.pdf size=248438]http://www.teamairspeed.com/engine/images/fbfiles/files/kalendar_user_guide_v1.pdf[/file]
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
RC Zlín Karel Neudek
|
Předmět příspěvku: Odp.:Manuál pro správu závodů v Kalendáři Napsal: pon lis 26, 2007 10:49 pm |
|
 |
| Adjunkt |
 |
Registrován: stř srp 22, 2007 1:12 pm Příspěvky: 30 Bydliště: Zlín
|
|
Zdravím DJW, nemá čas to študovat (kalendář) do detailu, a editovat to. Možná časem. Ale k věci. Zima 2007/2008
Hufnágl Ice Trophy, jinak také HIT RC Zlín, jest špatně uvedena kategorie 1:18.
Neb nejezdíme onroad nýbržto offroad, tedy 1:18 T+MT
Dík za opravu.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
djw
|
Předmět příspěvku: Odp.:Manuál pro správu závodů v Kalendáři Napsal: úte lis 27, 2007 8:02 am |
|
 |
| Štamgast diskuze |
 |
|
|
ahoj Karle, popravdě, tohle je právě krásný příklad toho, proč se snažíme kalendář otevřít pro správu samotným pořadatelům, tak, aby byli sami schopni pružně měnit údaje.
Jinak, samozřejmě jsem udělal změnu kategoriií jak mi pises, ale jestli je tam nějaká chyba, zase se na to musíš podívat a zase mi napsat abych něco změnil a pak se zase podívat, jestli jsem to pochopil dobře...
Samotná editace není opravdu náročná, věř mi. mnoho pořadatelů to již bez problémů používá.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
RC Zlín Karel Neudek
|
Předmět příspěvku: Odp.:Manuál pro správu závodů v Kalendáři Napsal: úte lis 27, 2007 3:05 pm |
|
 |
| Adjunkt |
 |
Registrován: stř srp 22, 2007 1:12 pm Příspěvky: 30 Bydliště: Zlín
|
|
No tak jsem si na včerejšek vytvořil v kalendáři závody.
A je to tak jak jsem psal. Editovat mohu jen ty které jsem vytvořil. Tedy do těch co by bylo třeba editovat, se nedostanu. Leč je "nevidím"
..........nebo dělám něco blbě.
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
djw
|
Předmět příspěvku: Odp.:Manuál pro správu závodů v Kalendáři Napsal: úte lis 27, 2007 3:25 pm |
|
 |
| Štamgast diskuze |
 |
|
|
karle, chytni me na icq 248190907 diiq, djw
|
|
| Nahoru |
|
 |